Mageknight

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #1868
  Rune Hanssen
  Keymaster

  Deckbuilding Heroes of Might & Magic

  Artig spel om ein har kontroll på regelverket. Veldig mykje innhald og store krav til effektiv bruk av korta du har i handa.

  Mk1

  Mk2

  #1869
  Sten Ole
  Participant

  Moro eventyr ute på landet. Gledeleg lett å spele med to regelmesterar ved bordet. Litt puslespelaktig å få kortene til å gjere mest mulig bra kvar tur uten å brenne vekk stokken din. Tilsynelatande stor variasjonsmulighet i speleoppsett. Interessante val kvar runde. Bra spel som klarer å engasjere sjølv om det tar tid å spele dette ferdig.

  #1870
  Jarle Haktorson
  Keymaster

  Topp 3 hos meg (2018-kåringa). Absolutt eit av dei spela me har som har størst immersion; her er det ingen brikker; her er det “Å NEI; ein varulv!! Hyl!!!”. Perfekt for to, fungerer også fint med tre (ikkje meir). Artig at sjølv om det berre er éin vinnar til slutt, heier du på motstandaren undervegs. Eg veit at noko av kritikken har vore at ein kan “gå seg fast” og slikt, men det handlar om å spele korta sine bra, gå for rette skills, kjøpe seg betre ferdigheiter/kort etc. Dette er eit spel som krev litt meistring, men som gir veldig mykje attende.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.