Distilled

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #4154
  Rune Hanssen
  Keymaster

  Distilled

  Alkoholspel. Ein handlar opograderingar, ingrediensar, flasker og tønner til salg og lagring. Sjølve foredlinga krev at ein har riktig kortstokk når ein opnar kranen. Spelet har passe stressinnhald og det er ikkje alltid enkelt å lage det brennevinet ein vil. Heldigvis kan ein alltid lande på Moonshine eller Vodka. Du føler du arbeider med noko. Du håpar du får det du treng. Og tida er ikkje for lang. Kvalitet.

  #4155
  Sten Ole
  Participant

  Kjøp.
  Putt inn i maskinen.
  Sjå om det som kjem ut passer i forhold til oppskrifta di.
  Lagre eller selg.
  Gjenta.

  Førsteinntrykket er bra. Spelet straffer dei som gjer det same og belønner dei som gjer sine egne ting, som ikkje er uvanleg i slike spel. Spelet er litt spisst i forhold til konkurranse om kven som kjem først til mølla. Her gjeld det å vere opportunistisk i forhold til kva som er ute til salg i butikken. Om det går gale, så kan du likevel som regel få ut vodka eller moonshine for å holde maskinen gåande.

  Reglar, reglar, reglar…

  Lite å tilføre her. Ja, vi får lov til å selge fleire gonger per runde slik som me fant ut. Du må ikkje bruke signaturingrediensen for å lage signaturbrennevinen. Du får bittelitt færre poeng for flavours om du ikkje selger før spelet er ferdig (som berre er mystisk siden det er snakk om minimalt lite forskjell).

  #4156
  Rune Hanssen
  Keymaster

  Den minimale forskjellen er vel helst for end game. Undervegs er du jo nødt til å selgje for å få kapital til å handle.

  #4157
  Sten Ole
  Participant

  Den mystiske med forskjellen er at det er laga ein spesialregel for flavour på uselt brennevin men at det likevel utgjer nesten ingenting. Der det er litt forskjell er når du likevel kan selje brennevinen på siste runden.

  Angåande om det er best å selge så snart du kan for å skaffe kapital, er eg ikkje så sikker på. Du kan leve litt på å selge smaksprøvar og lage lågkvalitetsprodukt. Så kjem du sterkt tilbake seinare. Kanskje.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.