(korreksjon) Fredagsfest!

(korreksjon) Fredagsfest!

Map Unavailable

Dato / Tidspunkt

Date(s) - 14/02/2020
18:00 - 23:00


Ledige plasser: 7
Tekne plasser: 3


Kvinnherad Brettspelklubb inviterer på spelekveld på Kvinnherad bibliotek lokalisert sentralt i turistbyen Husnes. I lag med eit sosialt og venskapeleg vertskap kan de spele evige klassikarar som Great Western Trail, Root eller esoteriske alternative titlar som World of Warcraft. Tre inn i ein verden full av fantasi, hygge og humor og opplev klubben på sitt beste. Det anbefales av diett- og allergi-hensyn at de bringer dykkar eigen mat og drikke. Utform kvelden akkurat slik du vil.

Val av kva spel som kjem på bordet er selvfølgeleg ope for debatt der det blir tatt hensyn til alle synspunkt og perspektiver. Spel heimanfrå er også velkomne.

Hugs å melde dykk på før 1700 for å få den mest mulig optimale starten på kvelden. Om ein ikkje har ein god time til å førebuing, kan det fort bli kaos i hodet på dei stakkars organisatorane. I verste fall kan me gjere unntak for dei aller mest spenstige og spontane spelarane med kort planleggingshorisont. Spelestart er 1800, men kan ved behov endres til meir infernalske tidspunkt.

Vel møtt, venner, og MAY THE GAMES BEGIN!

Påmelding

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

15 Comments

 1. Posthuman var morro, all for that one.

  Pax husker eg ikkje. Western er greit. Presator aldrig hørt om, sikkert like tøft som namnet. Crusaders mener eg å huske var morro.

  Er Rex en option?
  Mangen spill i kjellern som ser vra ut men eg kan ikkje dei og husker ikkje namn i farta så lite forslag der fra meg.

  Lar TM bli hjemme.

 2. Eg øydelegg alle planar ved å melde meg på… Eg er klar, på plass ca. 1815.
  Mest lyst å spele Predator, men det kan eg ikkje og eg trur ikkje Sten Ole er fan.
  Også lyst på Pax Porfiriana, for det er noko merkeleg tiltrekkjande med det spelet.
  Eg kan også spele Posthuman Saga. Eit alternativ er også Star Trek: Ascendancy.
  Kan også vere med å prøve Trickerion, om det er eit alternativ med 3. Til slutt kastar eg ut Great Western Trail. Og heilt til slutt Crusaders. Nokre av desse er korte og kan spelast eit par gonger eller i kombinasjon, andre tek heile kvelden.
  (Alle desse spela, minus Posthuman Saga, ligg på biblioteket/har Sten Ole).

 3. Trickerion føles for meg litt for heavy til å ta det som eit 2 player-spel. Lysten er låg. Eg kan ta med Infernal Contraption som er eit maskin-bygge-kort-spel. Så kan me enten ta TM eller tvinge oss til å ta noko frå den klamme kjelleren. Evt høyre med Jarle om han har noko vettig stua vekk hos seg som me kan låne.

 4. Om vi blir 2 kan vi legge planen no. Funker trickerion? Har ikkje du et kortspill for 2 player?

  I kjellern er vel få synes eg å huske sist vi var nede å såg.

  Ellers har vi klassikerne : WoW (begge med 2 chars og alternativ ending i at en bare kan vinne ved å klare raidet), TM (revansje tid?), Empires, Hero Realms. Det er det eg har tilgjengeligt her heime. Har og det viking greiene men er intro spill imo.

Leave a Reply