Blood Bowl League

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #2066
  Rune Hanssen
  Keymaster

  Bb1

  Bb2

  Bb3

  Bb4

  Bb5

  Tenkte å ordne nokre lag og banar så snart eg får gjort ferdig orkane (slit å male). Kunne vore artig å spelt ein league med ulike lag og premiar til slutt.

  #2067
  Jarle Haktorson
  Keymaster

  Mitt første møte med denne “sjangeren” var Speedball på Amiga back in the day. Eg kunne gjerne prøvd dette; lenge sidan eg har prøvd skikkeleg miniatyrspeling.

  Likar også ideen om konkurranse/premie inn i klubben; det har me har null av, og kunne gjerne hatt som ein event.

  Akkurat dette med league må nok tenkast litt igjennom, though; det må nok gå over lang tid, med pre-definerte kampar mot kvarandre i ein league, slik at det ikkje vert belønna å berre spele mest mogleg for dermed å få flest mogleg poeng.

  #2068
  Sten Ole
  Participant

  Noko som er viktig å bestemme er kva regler som skal brukes. Blood bowl har grunnreglane og i tillegg 100 tilleggsreglar, nokre som gjer ting meir taktisk og gøy, andre som føles overflødige. Så var det “legacy”-reglane som omhandler innkjøp av nye spelarar som brukes i påfølgande kampar.

  Fordi kampane ikkje er veldig korte, er det optimistisk å få til ein fungerande league med meir enn 4 deltakarar. Jo fleire deltakarar, jo meir tid må kvar deltakar begi til “prosjektet”.

  #2069
  Rune Hanssen
  Keymaster

  Prioritet 1: Gøy!

  Analyse paraylse er ut.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.