Kanban: Automotive Revolution

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2468
  Sten Ole
  Participant

  Kanban

  I dette kompliserte mosteret av ein eurogame, jobbar spelarane på ein fabrikk drevet av den notoriske slavedriveren Sandra. Me jobbar saman, men konkurrerer om å vinne hennes gunst. Me henter designidear frå designkontoret, henter deler på lageret, setter saman bilar eller vidareutviklar dei og til slutt så tester me dei på testbanen.

  Alt handlar om å krangle til seg arbeidsstasjonane som ligg an til å gi deg æren for det kollektive arbeidet. Det er også viktig å ta opplæringskursa som fabrikken tilbyr for å bli sertifisert, ellers vil ikkje Sandra ta deg seriøst.

  Dette spelet var vondt å lære, men når reglane var 99% på plass så gjekk spelet veldig fort og glatt. Det var mange kule og unike mekanikkar som fungerer veldig godt – Ei perle av eit spel så sant du kjem inn i det. Verdt strevet.

  Spelet let deg spele både med snill Sandra og slem Sandra. Eg trur kanskje slem Sandra er å foretrekke fordi då gir spelet ein grunn til å ikkje vere sist på utdanningstracken og ein grunn til å vere først, mens med snill Sandra handlar alt om å vere først.

  Reglar, reglar, reglar…

  Assembly Line
  Når du setter inn ein del i ein bil, får du stolen frå demand-brikken, ikkje av at bilen blir trykt gjennom porten mot testområdet. Dette gjer assembly til ein litt meir brukbar aktivitet og gir grunnar til å ikkje berre trykke gjennom grønne bilar.

  Administration
  Du får lov til å jobbe i berre eitt anna department, altså for eksempel ikkje både assembly og testområdet. Denne tida kan kombineres med trening i administrasjon.

  Stolar
  Om du kan bytte raude stolar mot stolar i møterommet, så må du gjere det. Dette gjeld ikkje midt i eit møte.

  • This topic was modified 4 years, 3 months ago by Rune Hanssen.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.