Secret Hitler

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #2451
  Sten Ole
  Participant

  Eit social deduction-spel som opererer meir eller mindre som avalon eller resistance. Spelarar er delt i to lag og “dei snille” må prøve å finne ut kven som er “onde” før dei onde vinn spelet med løgnene sine.

  Største forskjellen på secret hitler og avalon er at i avalon har folk ulike spesialkrefter som kompliserer kva folk veit og kva løgner som let seg gjere. Secret hitler har ein policy-stokk som gir ein viss randomness og presidentkrefter som kan tvinge fram taktikkar og dilemmaer. Rolla som secret hitler og viktigheten av at han overlever/dør og blir eller ikkje blir kansler er også fornøyelig kompliserande. Det gir også mulighet til fleire måtar å spele på.

  Skal hitler bidra til fascistisk oppblomstring? Skal hitler aktivt argumentere på måtar som avslører partitilhørigheten hans? Eller skal hitler sitte heilt stille i båten og satse på at kanslerpinnen kjem etter kvart?

  Dette spelet var gøy med 5. Kanskje endå gøyare med fleire. Gjennomspelingane var korte og reglane var enkle. Som fascist, ein øvelse i å beholde truverdighet mens fjellet av løgner og dårlig argumentasjon vokser. Som liberal, eit utfordrande puslespel der du jakter på tells og informasjon i ein tåke der sannhet og løgn ser veldig lik ut.

  #2453
  Thomas Thomsen
  Participant

  Frisk ny vri på Avalon/Resistance type spill. Mekanikken her var herlig. Fullstendig kaos der en kan få fascistisk støtte uansett hvor Snill både President og kanseleren er, var morro og gav denne versjonen et løft mot dei andre i denne sjangern.

  Powers til Presidenten ved gitte tidspunkt var og en morro ekstra ting å ta hensyn til. Dette kan tvinge folk til å stemme mot egne ord tidligere bare fordi en er usikker på sittende President og muligheten for kommende mord. Helt konge.

  Enig i at dette sikkert hadde vært utrolig gøy med flere spillere, tragisk nok er det vel stortsett bare 3 ganger i året vi er det, og 2 av dei er for å spille Twiligth Imperium. ?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.