Fredag

Fredag

Map Unavailable

Dato / Tidspunkt

Date(s) - 11/01/2019
18:00 - 23:00


Ledige plasser: 5
Tekne plasser: 5


Påmelding

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

13 Comments

  1. Ok, Anders plukkar opp nøkkel og TM, eg kan plukke opp Thomas, men blir nokre min sein, så har me Shogun og Mistborn på biblioteket som alternativ (+ ev. andre forslag eg skreiv ovanfor eller som andre folk har, men då må Anders/Rune få beskjed).

  2. Med fem påmeldte (så langt) er det nok ikkje dagen å lære seg RoR. På BGG blir det også påpeika at det trueleg er best at éin lærer seg prinsippa først (det er 1-6 player), før ein ev. set seg ned i mindre gruppe for å lære meir.

    Så kanskje eit anna spel; Mare Nostrum, Mistborn, Rising Sun, Shogun… (Eller Quatermaster eller Fief om me blir 6). Eller dele i to (2+3, 3+3, 2+4 etc…).

  3. Republic of Rome har ein “interessant” tilnærming til manual-skriving. Kjøttet i spelet ser ut til å vere senatsforhandlingane mens resten er innvikla bingo med terningar. Senatsforhandlingane er delvis ustrukturerte med ein ledande person som styrer rekkefølgen på kva som skjer, kan avbryte diskusjonar og avslutte senatsmøtet. Noko som er interessant er at avtalane i spelet er bindande så lenge dei praktisk let seg gjere, sjølv om det gjeld ting som ikkje skjer samtidig. Det er heller nesten ingen begrensingar på kva som kan avtales… Me får sjå om i dag er dagen for dette spelet. Eg har i alle fall ikkje kontroll på reglane.

Leave a Reply