Laurdag

Laurdag

Map Unavailable

Dato / Tidspunkt

Date(s) - 02/11/2019
18:00 - 23:00


Ledige plasser: 5
Tekne plasser: 5


Påmelding

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

10 Comments

 1. Scythe var ikkje dumt. Det har ennå sine grunnleggande problem. Men kvit er ikkje lenger dominant med Fenris. Som med Rising Sun er hovedkuren egentlig å vri forventningane og ikkje tenke på spelet som det det gir seg ut for å vere. Spelet er eit Caverna i fåreskinn.

  • For å svare Spenole på B:

   For mye «take that» (ikkje boy bandet), trur eg ikkje vi bør utsette noen for dei første kveldene. Ikkje alle som liker slikt. Så feks spill som throu the ages vil eg påstå er skivebom på ein rekrutt kveld. Det kan godt ha høy complexity og dei blir grust av erfaring men da ikkje pga av uheldig at dei havna med Spenole på grensa i starten.

   Legger ved et forslag ved siden av dei som er kommen som er bra, Scythe Fenris har eg ikkje prøvd, dere sier det har fiksa endel ting eg har klagd på. Er et blandings spill av flere sjangere, ser estetisk fantastisk ut, grei kompleksitet og du føler egentlig ikkje det går dårligt før du teller poeng.

 2. 4: Trickerion (dark alley), Feast for Odin (om Sturla har fått ekspansjonen), Root, Gaia Project, Anachrony (doomsday modulen)
  5: Nemesis, Colonial (om Rune har kontroll på reglar)
  6: Dominant Species, Dark Moon

  Wenn-diagrammet sentrerer seg ofte på worker placement/euro game/engine building når Sturla, Thomas, Rune og eg er i same rommet. Me får sjå om trenden fortsetter.

  Om me får ein gjest bør me
  A: Vite om han kjem,
  B: Vite kva har toler/liker.

Leave a Reply