Spæling?!

Spæling?!

Map Unavailable

Dato / Tidspunkt

Date(s) - 26/05/2019
18:30 - 23:30


Ledige plasser: 6
Tekne plasser: 4


86 % sjanse for at eg er klar til kl. 1830 (eller så blir det litt før eller litt etter).
Cut off sett til kl. 1630, så kan me ta spel-diskusjonen då (sjølv om ein sjølvsagt kan kome med forslag før).

Påmelding

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

12 Comments

 1. ROR har eg “oversikt” over, men ikkje kontroll. Det hadde blitt mykje speling etter spelemanualen. Litt meir studiekveld enn gøy og moro-kveld.

  Eg er med på alt. Rune vil sikkert lika great western trail. FCM trur eg er eit spel Jarle vil hata, men ein veit jo aldri. Det er eit spel som sikkert må spelast eit par gonger før du klarer å gjere noko som faktisk er lurt.

 2. Sol tilside, så har me mange fleire Cthulhu-spel i klubben, som Cultists of Cthulhu (prøvd 1 gong, spelt feil), The Hills Rise Wild (treng øl), A Study in Emerald (må testast meir), og Elder Sign (filler); kanskje eg har gløymd nokon også.

 3. Ah card game kan vi vere 4 på om vi har to base set. Intro-kampanjanen er berre tre scenario så den kan vi klare å fullføre forsåvidt. Gløymte ut EH, det har eg aldri prøvd. Elles med på andre soltilrettelagde forslag?

 4. Me har spelt AH 3rd riktig. Konklusjonen er (lik bgg) at første scenario er ganske vanskeleg. Me har enno ikkje klart det, og det viser seg at ein må vere heldig for å overleve.

  Eg kjenner forresten at været er litt for fint til Cthulhu 🙂

  Forslag:
  – Great Western Trail
  – Food Chain Magnate
  – Rising Sun
  – Republic of Rome (om Jarle har studert)

 5. AH 3rd: Prøvd 1 gong, var ok. Likte EH betre, men kanskje AH 3rd var prega av at det var første gjennomspeling, og me spelte “feil” og kanskje ikkje alle reglar var på plass.

  Mansions: Spelt 1st ed. 1 gong; var ok. Spelte 2nd; var ok. Kanskje dette også var prega av at det var første gjennomspeling, og me spelte “feil” og kanskje ikkje alle reglar var på plass.

  AH card game: Aldri prøvd.

  Konklusjon: Eg kan vere med på alle desse, for å sjekke om dei to første berre er “ok”, eller om AH card er gøy. “Problemet” med dei (og særleg det siste), er at dei til ein viss grad er scenario-knytte, og ein mister eit aspekt når det blir ein one-time event og ikkje scenario-speling.

  MEN eg er med på alle tre om andre er klare.

Leave a Reply