Gloomhaven

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  Einar Bogsnes 8 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1445

  Rune Hanssen
  Keymaster

  Eit story based deck building rpg der spelarane køyrer gjennom ei kampanjebok. Ein kan velgje ut frå eit kart kva quest ein vil gå til. Mellom encounterane køyrer ein eventkort som kan modifisere situasjonen før encounter. I storyen jobbar spelarane også for å utvikle byen Gloomhaven som igjen aukar kapasitetane.

  Mekanikken er artig og ein bruker korta på hand til alle actions. Det er krevjande å leggje ein god og effektiv plan.

  Gloomhaven

  • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  Rune Hanssen.
  #1449

  Sten Ole
  Participant

  Ein tematisk rik dungeon crawler med relativt smooth spelmekanikk. Tar tid å pakke opp og ned men er ellers perfekt. Spelet overrasker og engasjerer.

  Det føles ikkje heilt som eit brettspel pga legacy-elementene.

  Hånda med kort er akkurat passeleg stor til at hjernen ikkje koker over. Og når “planen” for omgangen feiler, kan kortene alltids brukes på ein annan måte.

  #1530

  Thomas Thomsen
  Participant

  En høydare, ser ingen problemer for nye å joine her heller. Vi kan spillet, reglene og ja er kommer et stykke som nye må ta igjen. Men dette har spillet tatt høyde for så bare kjøre på mye oftere her.

  #1786

  Einar Bogsnes
  Participant

  Blei skikkelig hekta på dette spelet i vår, fått spelt rundt 40 scenario så langt. Definitivt blitt mitt #1 brettspel personleg. Endte opp med å kjøpe ein til av det slik at eg kan ha ein på vestlandet til å spele med venner siden det er så vanskelig å få med den andre kopien fra trøndelag.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.