Maracaibo

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #2736
    Sten Ole
    Participant

    Reglar, reglar, reglar…

    Quests
    Kort 75 som me bruker når med ikkje speler campaign forteller oss om plassar på kartet som skal ha quest tokens. Me skal ikkje bruke legacy-brikkene. Dette er berre i campaign. Det kjem ikkje nye quest tokens på explore-tracken. Plassar med ein tømt quest token hoppes over som om det var ein speler der. Det burde fikse nokre av problema med quests.

    Siste felta
    Felt 20, 21a, 21b og 22 kan berre brukes til det som står på dei, ikkje til main actions. Free actions er fortsatt lov. Eg tok altså feil, men dette var uklart i regelheftet. Betre forklart i ein FAQ.

    Planning Area
    Du kan såvidt eg kan sjå aldri plukke opp kort frå der. Den einaste måten å renske dei vekk er å kjøpe dei.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.