Thomas Thomsen

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • #2309

  Thomas Thomsen
  Participant

  Intruder høres gøy ut, vet ingenting om det men må prøves.

  Ny karakter ved død føler eg vil ha motsatt effekt, det å drepe har ikke effekt siden player number lever videre å dei mission blir ubrukelig. Samt at vi vil ta enda større sjanser om vi har ekstra liv.

  Restarte om noen dør før turn 3 høres greit ut.

  Ta vekk location actions frykter eg vil ødelegge og dermed ta vekk paranoia følelsen eg satt med sist. Det å føle at ingen er til å stole på er kult.

  At eg er nær døden i alle spill der spillere kan påvirke hverandre, ja det er blidt en del av brettspilling etter at Spenole joina gjengen. Part of life 👍🏻😁

  #2306

  Thomas Thomsen
  Participant

  Cons:
  Har aldrig vært mer morro å tape et spill en i Nemesis. Helt i egen klasse har dei levert her.

  Reglene virka veldig bra, noen småting her og der men lite iforhold til mangen andre spel.

  Fleire chars som føltes veldig ulike å morro.

  Kult med action cards, meget bra system for hva en kan gjøre hver turn.

  Lite dødtid, satt aldrig å følte at noen sleit med AP, å det er sjeldent.

  Event korta var morro og varierte.

  Utrolig stor variasjon i hvordan spillbrettet blir fra gang til gang. Sykt med ting å gjøre å plasser å gå.

  Cons:

  No prøvde vi 2 runder og som Jarle sier kunne vi hadt eliminering innen 30min begge rundene. At uhell kan skje er ein ting men fleste quest virka og å pushe mot dette. Når en session tar 3+ timer kan det være kjipt vil eg tro.

  Terninger + trekke tilfeldig kort for utfall i kamp situasjoner, føles litt som spillet spiller deg og ikkje du som spiller spillet. Det er kult når en ser film, liker mer at mine valg og strategier har større følger for utfall en bingo.

  Konklusjon:

  Cons i spillet for meg er enorme, liker ikkje dei mekanikene i det heile, blir litt game breaker på lik linje med endingen og ubalansen i Scythe. Gjør at eg ikkje liker det spillet på tross av alt som er helt konge av et enginebuilding element som det spillet er best på.

  På tross av det er Nemesis noe så sjeldent som en kanon bra følelse. Sykt bra atmosfærisk opplevelse som eg gjerne prøver igjen. Kult å testa co-op, expansjoner og nye runder «watch out for the leech».

  No vet vi ikkje enda hva alle karakterene i spillet kan, men det vi har lært er jo at piloten må dø fort neste runde. At han kan drepe så lett er skummelt😂

  #2156

  Thomas Thomsen
  Participant

  Vi tok ut 6×20 kraftverk igår.

  Regelhefte kunne eg sikkert knebla firmaet for, det var dårligt. Mulig dette blir forbedra overtid av brukere fra bgg som kan hjelpe.

  Håper det var innkjøring som gjorde at andre halvdel av spillet føltes for drøyt og repetativt. Første halvdel var veldig morro, mye bra symbolikk bruk som rydda endel forvirring i startfasen.

  Positiv til å prøve på ny, da gjerne i co op, kan være enklere siden heile helvetes manualen er bygd for den delen. Mulig vi lærer fortere da og reglene blir tydeligere.

  #2110

  Thomas Thomsen
  Participant

  William sin bursdag den messa der så eg tenker eg er opptatt da

  #2107

  Thomas Thomsen
  Participant

  Jau jau

  Superklubb, egne lokaler, masse nye spill sponsa av Hyperiob. Like it alot.

  Alt dette vil pushe nermere drømmen om ei spillmesse lokalt som skal bli Noeges største lett.

  Men ja på kort sikt angående lokaler:

  US lokalet er konge, men begrensinga i tid og at vi blir låst i dager vil holde oss der vi er idag frykter eg.

  SFO, aventer dom etter du har mer info fra rektor. Er det mulighet for Esport her?

  KVV er for avgrensa påmelding fra avgjørende aktører til at det er klubblokale verdigt. I mine øyne.

  Ikkje umuligt Kristoffer her kunne kjørt noe rolespill action.

  Kjem tilbake med mer tanker, real life calling 😂

  #1851

  Thomas Thomsen
  Participant

  Kanon gøy å få prøvd det. Helt klasse og noe som blir heilt anderledes neste runde. Kvalitet.

  Med fleire spillere så må det vel vekk action pawns? Fekk vi ikkje 5 fordi vi var 4 spillere? Går da utfra at en bare begynner med mindre om en er flere så da er det jo heilt greit og vil holde
  Game time omtrent der den er no.

  Lett med på ny runde om ikkje alt for lenge 👍🏻

  #1818

  Thomas Thomsen
  Participant

  Scythe var innom lista før eg satt det opp. Men er rett ut for bra enginebuilding element med i spillet og et håp for fremtida der ein plass som er nok til å ikkje brenne 😂

  #1817

  Thomas Thomsen
  Participant

  Brenn driten liste,

  1.panamax
  Aldrig før har et tema engasjert meg mindre en å flytte ting fra båt til båt og så blargfengbllueblargh nei takk.

  2.game of thrones
  Eg liker mye ved spillet. Men er for min del 100% random. Får vi ny vote iløpet av kvelden eller kan eg aldrig bruke stjerne ordrer? Kjem det noen gang produksjon? Combat med kort har eg aldrig likt.

  3.dungeon pets
  Aldrig har et spill blitt mer påvirka av turn order. Er du sist er du screwed om dei andre kan spillet. Utilgiveligt imo.

  4.blood rage
  Random shit random shit. Ludo med kule figurer og tøft tema. Combat med kort

  5.alien artifacts
  Sci-fi er eg jo alltid skeptisk til.
  Her var det engine building med mulighet for å angripe hverandre. Utforske universet etter mektige artifacts. Mye tech og egentlig alt som skal til. Så kom det vel tydelig frem at det egentlig bare er 1 måte å spille det på skal en vinne. Nei vinne er ikkje alt og oftest den minst viktige faktoren for om et spill er bra eller ikkje. Men her om noen kjører military å begynner angripe så ikkje bare vinner dei men samtidig må dei herje med resten og da får egentlig aldrig dei spille spillet heller. Så blir nesten et reint kamp spill med alt det positive i starten lagt bak i fokus. Synd for dette virka sjef i starten.

  #1815

  Thomas Thomsen
  Participant

  1.Terraforming Mars
  2.Gaia Project
  3.Twilight Imperium
  4.Gloomhaven
  5.Roll for the galaxy

  #1732

  Thomas Thomsen
  Participant

  Var en mye mer smooth runde denne gangen, alle kunne reglene, litt som må slåes opp underveis men minimalt.

  Denne runden er litt grunnen til at eg elsker dette spillet. Sinnsykt morro runde fra mitt ståsted. Avlåst? Ja. Lite action fra mitt ståsted? Ja. Kunne eg hindra Tor Inge seiern? Ja

  I mitt hode så gikk en film omtrent fra den runden Tor Inge tok MR, Jarle hadde fått sine 5 poeng og trekte seg hjem og var sterk. Det kom en ny lov som åpna ei bakdør inn til alt mitt som før det var trygt siden eg hadde focus på tech og ikkje krig frem til da. Den loven og den runden snudde alt, neste scene i filmen begynte og det var tanker om å utrydde Tor Inge.

  Så bygde Øystein seg opp å blocka Jarle på motsatt side av meg, og blei dermed en trussel for meg igjen, ikkje persoblig men det skjer ikkje at eg stole på Jarle når han har så mye poeng og kan lett vinne om han får fritt rom mot meg. Eg prøvde alle typer løfter og bestikkelser for å få Jarle til å angripe Øystein slik at eg kunne nyte min ødeleggelse av den kødden på MR som innførte loven rundt nebulaen. That bastard! Dette blei en lei standstill.

  Siste 2 runde var planen å ta MR, så begynte the Plague, aka Sten Ole, å erobre ting mot mitt hjemsystem, det med hans mobile fabrikk eg ikkje kunne hamle opp med.her måtte det slettes.

  Siste hailmary fra meg for å få Jarle mot Øystein slik at eg kunne endelig føle meg trygg hjemmevar å ta ut The Plague å gi Jarle tilbake sin utpost.

  Siste runde kom og alt sto fremdels litt i limbo, på det tidspunkt kunne eg nok valgt å holde meg nøytral som resten av spillet å la dei 3 i topp rydd opp sjøl, eller gå hail mary å knekke Tor Inge å egentlig bli Kingmaker mot Jarle, på det tidspunkt trudde eg det var en runde til for Tor Inge smekka inn enda et secret objectiv.

  Eg sitter bitter igjen uten å ha forfylt mine egne ønsker om hevn (kan ikkje spille den rasen igjen no haha).

  Alt i alt en kanon film i mitt hode denn kvelden, der eg var en synlig kingmaker for Tor Inge, men er spill over mer en 6timer der flere har sjansen til å angripe han på MR, Der eg er sikker på at alle som meg har egne grunner og planer for hvorfor han fikk stå.

  Eg er med på 3-4-5-6 player av spillet anytime.

  Takker for en kanon aften.

  #1542

  Thomas Thomsen
  Participant

  Flott at ballen begynner rulle, er alltid uenighet rundt spill. Som klubb er det helt naturligt, klare nok ikkje finne spill alle liker.

  Eg får desverre ikkje edita top posten slik at eg kan oppdatere liste der etter som nye forslag kjem.

  Om noen av dere kan det hadde det vært fint slik at det blir en bedre og lettere oversikt der etterhvert som nye forslag kjem inn.

  #1535

  Thomas Thomsen
  Participant

  Slakt er bra start for å få ting igang 👍🏻

  #1530

  Thomas Thomsen
  Participant

  En høydare, ser ingen problemer for nye å joine her heller. Vi kan spillet, reglene og ja er kommer et stykke som nye må ta igjen. Men dette har spillet tatt høyde for så bare kjøre på mye oftere her.

  #1529

  Thomas Thomsen
  Participant

  Tematikken var herlig her, lett spill og enkelt spill som eg vil tro er perfekt for nye/uerferna spillere. Alltid noe du kan gjøre. Vlir du tatt er det bare å kjøre på videre. Du er ikkje ute av det på noe tidspunkt.

  Vil og tro at jo flere jo bedre.

  #1528

  Thomas Thomsen
  Participant

  Nydeligt hjernedødt filler spill. Faktisk forfriskende med et såpass useriøst spill etter mye tungt i klubben. Stir fordel å være innvolvert heile tia, rundene går fort, kan alltid gjøre noe. Og det er ingen hensikt at alle går mot 1 spiller for at dei er enkle targets eller uerfarne spillere.

  Så helt enig med Spenole her, kan være kult for nye for å fort få varmen og ikkje minst muligheten til å ta igjen tidligt. Her kjem fientlighet fort frem. LOVE IT

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)